Particuliere verzekeringen

Uit onderzoek komt regelmatig naar voren dat persoonlijk geluk voor een groot deel bepaald wordt door de financiële omstandigheden. Dat maken wij in onze dagelijkse praktijk als financiële dienstverleners regelmatig mee. Het helpt als je weet dat je je geldzaken prima op orde hebt en ook andere aspecten zoals levensverzekering en pensioen goed geregeld is.

 

Daarom helpen wij onze klanten zoals wij ook zelf benaderd zouden willen worden. De kern is altijd: hoe minder zorgen iemand heeft ten aanzien van financiële zaken, hoe beter het is. Dat kan resulteren in een hypotheek-constructie die afwijkt van het gewone, gecombineerd met een prima levensverzekering of pensioenopbouw. Het kan – vooral voor ondernemers- een plaatje zijn waarin eventuele arbeidsongeschikheid afgedekt is en een beter pensioen voor later geregeld is.

 

Er zijn evenveel mogelijkheden als er mensen zijn. Persoonlijke omstandigheden bepalen het advies. Daarom is het altijd interessant om eens persoonlijk kennis te maken met de mensen van DRP.particuliere verzekeringen