Over ons

DRP AdviesGroep is ontstaan door een samenvoeging van drie van oudsher in oudedagsvoorziening gespecialiseerde kantoren waarbij het oudste kantoor ontstaan is in de de jaren 60.

 

In oktober 2000 besloten de drie kantoren samen met een fiscaal-juridisch advieskantoor te fuseren tot DRP AdviesGroep.
In deze samenstelling is het kantoor gegroeid naar 8 medewerkers waarbij de dienstverlening is gesplitst in BelastingAdvies, AdministratieveOndersteuning, PensioenAdvies, HypotheekAdvies en FinancialPlanning.

 

De (klaver) 4 is ons logo wat perfect aansluit op onze missie en visie. Het staat voor geluk, en bij DRP AdviesGroep vindt u financieel geluk.

DRP AdviesGroep voldoet aan de AFM-normen en binnen elke tak zijn er gekwalificeerde adviseurs beschikbaar.

 

De doelstelling is om bedrijven, zelfstandigen en particulieren te begeleiden in de meest ruime zin van het woord, van jaarrekening tot en met de opbouw en aankoop van een (collectieve) pensioen/oudedagsvoorziening.

 

Missie

DRP AdviesGroep is een ambitieus kantoor dat streeft naar optimale dienstverlening, een gezonde bedrijfsvoering op basis van continuïteit en een vooraanstaande positie in de financiële markt.

 

Visie

Door zich op overtuigende wijze te profileren en te handelen als een verantwoorde en integere onderneming zal DRP AdviesGroep het vertrouwen winnen van haar consumenten en dat ook duurzaam behouden.

DRP AdviesGroep wil de favoriete financiële specialist zijn voor mkb-klanten in de regio Groot Amsterdam. Met toegankelijke en transparante producten wil DRP AdviesGroep haar klanten helpen en in staat stellen om te groeien naar een goede financiële toekomst en de begeleiding daarvan gedurende de opbouw.

Ons Team

Peter Openneer